Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 
 

Spoedgevallen

Voor spoedgevallen tijdens onze werkdagen kunt u ons praktijknummer bellen:

079 - 316 74 72 

In geval van ernstige pijnklachten zullen wij u op dezelfde dag nog helpen. Bij uitgevallen vullingen, losse kronen en andere niet ernstige spoedgevallen zullen wij met u een afspraak maken en u, indien mogelijk, nog dezelfde week helpen.

Tijdens afwezigheid van de tandarts, in de avonduren en in het weekend kunt u bellen met:

079 - 7600067

Wij zijn aangesloten bij de spoedgevallendienst van de kring van Zoetermeerse Tandartsen. Iedere dag heeft er een andere tandarts dienst, via dit telefoonnummer wordt u doorverbonden naar de dienstdoende tandarts in Zoetermeer.

Ook kunt u contact opnemen met Dental 365, telefoonnummer:085-0189444.

Hou wel rekening met het volgende:

In de spoedgevallendienst dienen alle declaraties direct en contant te worden voldaan (een pin is veelal niet aanwezig). Houd u er rekening mee dat u zich kunt legitimeren en neem het pasje van uw zorgverzekeraar mee.

Voor meer informatie over de spoeddienst kunt u kijken op de onderstaande link van de tandartsen in Zoetermeer.

http://www.tandartsenzoetermeer.nl/spoeddienst.html