Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

Onze praktijk

Er komen steeds meer hele grote tandartspraktijken, met vele duizenden patiënten en waar verschillende tandartsen werken.

Onze praktijk is heel anders. Wij begrijpen dat niemand echt graag naar de tandarts gaat. Wij begrijpen ook heel goed hoe belangrijk het is om een vertrouwd gevoel te hebben en om precies te weten wie de behandeling gaat uitvoeren. En om erop te kunnen vertrouwen dat dit écht goed en met volle aandacht gaat gebeuren.

Daarom willen wij altijd blijven wat we zijn: een kleinschalige praktijk, waar de tandarts en de assistentes letterlijk iedereen persoonlijk kennen. Waar patiënten zich zó thuis voelen, dat ze jarenlang bij ons blijven. Bij ons bent u nooit een nummer, maar een persoon, die wij graag leren kennen.

Bij ons staan uw wensen altijd voorop: iedere beslissing nemen we samen met u. Wij zullen altijd de tijd nemen om u rustig voor te lichten en om zo samen met u te beslissen wat het beste is.

U bent van harte welkom om kennis te komen maken!